Vásárlási feltételek

Általános üzleti feltételek

Általános előírások

A rendelés megerősítésével a vásárló elfogadja az értékesítő által kijelentett áruszolgáltatási feltételeket. A kapcsolat jellegét a vásárló és az értékesítő között a feltüntetett üzleti feltételek határozzák meg, amelyek mindkét félre vonatkoznak. Az értékesítő az üzleti feltételek változtatásának jogát fenntartja.

A termék megrendelése

Kényelmes vásárlást kínálunk Önnek internetes katalógusunkban. Internetes katalógusunk nem minősül webáruháznak! Megrendelésüket 24 órán keresztül küldhetik el a weboldalon található megrendelő űrlapon keresztül vagy e-mailban, munkatársaink 8:00 és 20 óra között telefonon elérhetőek. A szerződés tárgya a rendelésben feltüntetett termék. A méretek, színek és más, az oldalunkon, katalógusokban, prospektusokban és médiában megjelenített adatok a gyártótól származnak. Megrendelőinknek csak kiváló állapotban lévő árut szolgáltatunk, amely minden, a leírásban szereplő és a termék rendeltetésszerű használatához szükséges tulajdonsággal rendelkezik.

Az elektronikus megrendelés érvényesítésének feltétele az, hogy minden szükséges adatot feltüntessen a megrendelői adatlapon. A megrendelés a vásárlói szerződés terve, amely a termék kézbesítése után lép érvénybe.

A kézbesítés módja és időtartama

A terméket előreutalásos küldeményként küldjük futárszolgálat  közreműködésével. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni. A termék kibocsátásának átlagos időtartama az utalás megérkeztétől számítva 1-től 3 munkanapig terjed.

A termékek ára

Az oldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t a rendelés pillanatában érvényesek. A termék ára nem tartalmazza a szállítási költséget.

A vásárlási szerződéstől való elállás

Minden egyes megrendelést egyediként, önállóan kezelünk, hogy maximálisan megfeleljünk az Ön elvárásainak. A magánszemélynek joga van elállni a vásárlási szerződéstől 7 napig a termék átvétele után. A szerződéstől való elállás esetén szükséges ezen időn belül a szerződéstől való elállásra vonatkozó kérelmet benyújtani e-mailben, melyben fel kell tüntetni a bankszámlaszámát, ahova a visszautalást kéri.

Ha a vásárló eláll a vásárlási szerződéstől, köteles kifizetni a termék visszaszállításának költségét, valamint csak a termék árának visszatérítésére jogosult, a szállítási költségre nem.

Fontos, hogy a vásárló betartsa a következő feltételeket.A megkapott ill. átvett terméket a vásárló saját költségén szolgáltatja vissza címünkre, amit megtalál a kapcsolat címszó alatt.

A terméknek teljesíteni kell az alábbi feltételeket:

  • A termék az eredeti, nem károsult csomagolásban kell, hogy legyen 
  • A termék nem lehet sérült 
  • A termék nem lehet használt
  • A termék nem lehet hiányos 
  • Ne küldje a terméket utánvételes küldeményként, mert nem áll módunkban átvenni. 
  • Nem vállalunk felelősséget a visszaküldés során elveszett vagy megésrült termékekért – a vásárló kötelessége úgy becsomagolni a terméket, hogy ne sérülhessen meg a szállítás során. 

Ha minden feljebb említett feltételt teljesít, akkor átutaljuk a pénzt a bankszámlájára a termék visszaérkezése után számított 15 napon belül.

Ha valamelyik feljebb említett feltételt nem teljesíti a vásárló, akkor a felsorolt okok miatt nem tudjuk elfogadni a vásárlási szerződéstől való elállást és a terméket visszaküldjük a vásárlónak, és az ezzel járó költségeket a vásárlónak kell állnia.

Reklamáció és jótállás

Az esetleges reklamációkat az Ön elégedettsége érdekében individuális megegyezés útján intézzük az érvényes jogrend alapján. A termék esetleges gyártási hibáiról a vásárló köteles azonnal értesíteni cégünket a termék átvétele után, ellenkező esetben az ilyen okból benyújtott reklamációt nem tudjuk elfogadni. A reklamációról értesíthet bennünket e-mailben vagy postai úton.

A reklamáció érvényesítése során fellépő lehetséges ellentmondások miatt a telefonos reklamációt nem tudjuk elfogadni. Nem vagyunk felelősek a szállítás során kialakult hibákért.

A termékre a hatályos jogszabályok alapján jótállási idő vonatkozik. Abban az esetben, ha a gyártó által kínált jótállási idő hosszabb, mint a jogszabályok által meghatározott jótállási idő, a hosszabb jótállási idő érvényes. A termék hibáinak megítélése az érvényes jogi előírások szerint történik. A jótállás nem vonatkozik a hibákra, amelyek a termék nem megfelelő vagy felelőtlen használata során keletkeztek, továbbá nem vonatkozik a hibákra, amelyek a termék természetes elhasználódása során alakultak ki.

Személyes adatok védelme

Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat igénybe tudja venni, szükségünk van néhány személyes adatra. Tiszteletben tartjuk magánéletét, ezért igyekszünk csak a legszükségesebbekre minimalizálni ezeket az adatokat és megvédjük azokat az esetleges visszaéléssel szemben. A személyes adatokat a személyes adatokvédelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainakmegfelelően kezeljük. A vásárlásokról, reklamációkról és egyéb, a megrendelésekre vonatkozó adatok bizalmasak és ugyanazok a biztonsági előírások vonatkoznak rájuk, mint a személyes adatokra.

Bármilyen adatot, ami Önre vagy vásárlásaira vonatkozik, megvédjük a visszaéléssel szemben, nem adjuk ki azokat (a szállítást biztosító és a fizetést lehetővé tevő társaságokon kívül, amelyek csak a legszükségesebb információkat kapják meg, amelyek a rendelés zavartalan véghezviteléhez mindenképpen szükségesek).

Internetes katalógusunkból történő megrendelésével, szolgáltatásaink igénybevételével a vásárló elfogadja a Vásárlási feltételeket.

Ajánlatunkból